Vi er i fuld gang med at gøre det muligt at leje Mantys i golfklubber i hele Danmark. Måske kommer Mantys snart til din klub! Følg vores nyheder luk

Finansiering af golfvogn

Finansiering – Her & Nu Lån

Nu kan du dele din betaling med et Her&Nu Lån hos os, som ydes igennem IKANO Bank.
Det er nemt, hurtigt og yderst fleksibelt.

Dynamic Drive har indgået aftale med IKANO Bank om finansiering til dig.
Nu har du mulighed for at låne til dit køb, med vores finansiering og fleksible betalingsløsninger, får du mulighed for at købe næsten det du har lyst til hos Futon.dk. Så snart finansieringsaftale er godkendt og vi har modtaget aftalen i 2 eksemplarer med din underskift, sætter vi gang i din ordre.

Ansøgningsprocessen

Det tager max. 5 minutter at udfylde ansøgningsskemaet, og du/i får svar på din/jeres ansøgning i løbet af få minutter. Udfyld så mange felter du/i har mulighed for i ansøgningsskemaet. Så er chancen størst for et godkendt lån.

Kampagnelån 30 mdr.

Kampagne Lån 30 mdr. 0% i Rente Lån.
Finansiering af Mantys golfvogn, lån fra 30.000 – 40.000 kr.

Du låner penge hos IKANO Bank

IKANO Bank Danmark er en filial af IKANO Bank SE, Sverige. IKANO Bank udspringer af IKEA familien og vores grundlægger er Ingvar Kamprad som i 40′erne stiftede IKEA. Det selskab, som senere blev til IKANO Bank Danmark, blev etableret i 1978.
IKANO Bank er et selskab i IKANO Gruppen, som er ejet og drevet af IKEA-familien, Kamprad. IKANO Gruppen er opdelt i fem forretningsområder, der dækker hovedaktiviteterne finansiering, forsikring, fast ejendom, detailhandel og kapitalforvaltning.

Ikano Bank har en nem ansøgning, når du ansøger om et lån. Det skyldes blandt andet, at IKANO Bank er en del af en større koncern, som siden 1988 har arbejdet tæt sammen på tværs af de forskellige landes afdelinger om at forbedre forholdene for både kunder og partnere.


Finansiering af Mantys golfvogn